ποιοι είμαστε


    Το φθινόπωρο του 2011 δημιουργήσαμε μια μπάντα με σκοπό να εκφραστούμε τόσο μέσα από το σύγχρονο ελληνικό ποιοτικό τραγούδι όσο και από την γνησιότητα κάποιων παλιών, καλών, λαϊκών και ρεμπέτικων ακουσμάτων.
    Μουσικοί με αρκετή εμπειρία ζωντανών εμφανίσεων ο καθένας στο ενεργητικό του, ενωθήκαμε μέσα από την κοινή μας αγάπη για τη μουσική αλλά και την όρεξη για δημιουργία.
   Έκτοτε, μέσα από ζωντανές εμφανίσεις σε διάφορους χώρους της Θεσσαλονίκης και άλλων περιοχών της βόρειας Ελλάδας, συνεχίζουμε να συλλέγουμε χρήσιμες εμπειρίες και στιγμές που μας δένουν όλο και περισσότερο μεταξύ μας αλλά και με το κοινό...
  Σήμερα, την βασική σύνθεση των "εντέχνως χύμα", αποτελούμε οι: Γιώργος Πάππας στην ακουστική κιθάρα και στο τραγούδι, Στέλλα Πάππα στο τραγούδι, Κώστας Γεδίκης στο τρίχορδο μπουζούκι, στην άταστη κιθάρα, στο μπουζούκ και σε άλλα έγχορδα, Χρήστος Γκαΐλας στο κοντραμπάσο και Θωμάς Κωστούλας στα τύμπανα και κρουστά.
   Αυτή την περίοδο δουλεύουμε στην κατεύθυνση μιας αποκλειστικά δικής μας παραγωγής με τραγούδια και μουσικές που έχουμε συνθέσει οι ίδιοι, κάποιες φορές σε συνεργασία με φίλους στιχουργούς ανά την Ελλάδα, τα οποία συμπεριλαμβάνουμε στις ζωντανές μας εμφανίσεις, επιδιώκοντας να δώσουμε στο κοινό το στίγμα της προσωπικής μας μουσικής ταυτότητας.
    Μιας και δεν αναζητάμε μια σταθερή μουσική στέγη, θα μας συναντήσετε κατά καιρούς σε διάφορα μουσικά στέκια της Θεσσαλονίκης και άλλων περιοχών...